2011. október 11., kedd

blogszünet over....sólet tesztelés started

Hát, túl vagyunk megint a féléves első anat zh-n... Nem lett valami fényes, de a rendszer még mindig a Máté Kriszta féle leggyengébb láncszemre hajaz, viszont már nem akadok ki azon, hogy sokat tanulok rá, mégsem lesz valami jó. Sebaj...

Viszont a vasárnapi össznépi sóletversenyre már nagyban készülök a vegán verziómmal...sokat nem árulhatok el róla, bár azt hiszem én leszek a legfiatalabb és egyben a legfurább versenyző is...és a pályatársak gondolom már több száz sóletten vannak túl, így nem nagyon érdeklik őket a kulisszatitkaim, de mégis...egyszer talán én is nagymama leszek titkos recikkel! Annyit azért elárulok, hogy húsevőkön tesztelek, biztos ami biztos és nagyon igyekszem nem alulmaradni.... majd meglátjuk. 

Szerencsére lesz ott még másik vegetariánus is, aki ráadásul érzelmi szálakkal is kapcsolódik hozzám, így 1-2 szavazat biztos jön majd....És, ugyan anyukám is ott lesz, de nincsenek illúzióim afelől, hogy a sok finom füstölt cuccal készült sólett közül majd az enyémre fog voksolni. Persze ezt nem is várom el tőle, elég, hogy akkor is szeret, ha.... de ezt már tudjátok  :)

1 megjegyzés: