2011. február 1., kedd

Iskolai retorziók

Néha elképedek, hogy az egyetem mennyire nem rugalmas... ha a hallgatókról van szó akkor meg pláne nem. A sote ezekhez képest maga volt a vidámpark. Persze ehhez kellenek a hallgatók is, akik közül páran marhára megbízhatatlanok lehetnek. Így persze jönnek az újabb és újabb szabályok amik meg ugye mindenki érintenek már.

Például tavaly páran nem adták le időben a jegyzőkönyveket (kémia)...puff neki, be is vezették mostantól, hogy a kicsi zéhára csak akkor kapod meg a pontod, ha óra elején leadtad az előző heti jegyzőkönyvet.

Mondjuk a hogyan szívassuk a diákokat versenyben, szerintem eddig az anatómia van az élen. Kezdjük azzal, hogy PÉNTEKEN délutánonként íratják a félévközi teszteket. Aki nem tud ott lenni, annak 0-ás. Neeeem, nem 1-es, hanem nullás! Pótolni nyiiiilván nem lehet, még akkor sem, ha a vastüdőt rángatod magad után, esetleg nem tudnak időben kivágni a tűzoltók a lángoló autódból. Viszont, ha a 3 közül 1 nincs meg, akkor jó eséllyel fogsz 1-est vinni év végi jegyként, ami viszont azért nem olyan "hűdejó", mert beleszámít a vizsgába. Ahol a tanár szerint egyesek spion-készülékkel próbálkoznak csalni, amit a nagyon kreatív anatómia intézet valami jelzavaróval próbál korlátozni...... nem vicc! Először mi se akartuk elhinni, de mondták, hogy a vaterán lehet rendelni ilyesmit és úgy mint egy headsetet berakják a fülükbe és valaki meg a másik végén mondja a megoldásokat....durva...

Kaptatok már nullást??

4 megjegyzés:

  1. még mínusz egyest is :-) zssz

    VálaszTörlés
  2. 95-ben J. A. (mindegy ki) nagykorút ezzel a módszerrel toltuk át az érettségin. Én ültem a kocsiban, mondtam a megoldásokat.

    VálaszTörlés