2011. június 26., vasárnap

Y kromoszómás angyalok....

Az elmúlt pár napban a kis madárkalickánk lakója lett Gabika is, aki Juliának a barátja. Mivel már nagyon a végét húzzuk, nincs már minden nap lelkes főzés és a heti takarítások is megritkultak. De Gabika angyal mód, minden reggel, mire felébredek, rendbe vágja az előző nap felrobbantott konyhát, vásárol és tegnap főzött is nekünk. Most mondanám, hogy szarul érzem magam, amiért egy 24 éves fiú mosogat nálam, de be kell valljam, hogy nem. Ezen már túl vagyunk :)

Aztán vannak még olyan angyalok, akik feltöltik az embert energiával, legalábbis kísérletet tesznek ennek ügyében. Ők általában sorstársak, de akadnak egyéb illetőségű férfiemberek is, akik próbálnak mindenféle majdnem elkallódó lélekdarabot fenntartani bennünk chaten-telefonon-smsben-mindenhogyan, itthon és otthonról egyaránt. 

Klaudiának angyala, aki a legjobb barátja is egyben, lejött a Klau szüleivel és saját készítésű tortát csinált neki (a piskótát is ő sütötte) valamint hozott agyserkentő "gandzsát" is, amit szorgosan iszunk egy ideje már. Hát én majdnem elolvadtam, amikor egy 201cm magas fiú megjelent egy 28cm-es tortaformával a kezében...még azt is megbocsájtottam neki, hogy "lekezitcsókolomozott"....

Szóval vannak körülöttünk főnyeremény-férfiak, na.....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése